Logo Cardioaxis

Sună-ne la numărul

+40 770 317 931

Scrie-ne la adresa

office@cardioaxis.ro

Serviciile noastre

Tu ești prioritatea 0. Oferim calitatea de care ai nevoie.

Tehnologie, știință și empatie – indiferent de investigațiile necesare, ești pe mâini bune

Gama de servicii pe care o oferim are în centru nevoile pacientului. Utilizăm experiența și cunoștințele noastre pentru a garanta o experiență benefică la Cardioaxis.

Consultaţie + EKG

O consultație preliminară ne va ajuta să identificăm semne care duc către diagnosticul clar. Cu ajutorul Electrocardiogramei avem posibilitatea de a monitoriza inima. Utilizăm aparatură de ultimă generație datorită căreia garantăm acuratețea rezultatelor.

Ecocardiografie

Medicii noștri cardiologi îți vor recomanda această procedură noninvazivă dacă prezinți semne sau simptome de afecțiuni cardiace (precum dispnee sau edeme). Această investigație este nedureroasă, iar rezultatele se obțin în timp real.

Consultaţie + EKG + Ecocardiografie

Ritmul cardiac indică de foarte multe ori posibile afecțiuni ale inimii. După investigații generale precum consultație și EKG, efectuăm Ecocardiografia. Această metodă ne ajută să monitorizăm activitatea electrică cardiacă într-un mod standard.

Holter + EKG

Dispozitivul Holter este disponibil în clinica noastră. Cu ajutorul monitorului, ritmul inimii va fi înregistrat constant în timpul activităților zilnice pentru a analiza modul în care reacționează organul. Monitorizarea ajută la depistarea unor posibile probleme.

ABPM/Holter tensiune arterială

Dispozitivul ABPM Holter este utilizat pentru monitorizarea tensiunii arteriale pe o perioadă de 24 de ore în regim ambulatoriu. Personalul medical din cadrul Cardioaxis se va asigura că pacientul este confortabil pe durata acestei perioade.

Control cardiologie

Un prim control de evaluare este absolut necesar. Tocmai din acest motiv trebuie ca pacientul să ofere medicului specialist toate informațiile utile din istoricul medical. Discuția este urmată de o serie de investigații generale. În acest mod se pot detecta potențiale boli sau simptome.

EKG

Electrocardiograma este o investigație prin intermediul căreia se monitorizează inima. Medicul va studia informațiile oferite de electrocardiogramă pentru a identifica ritmul inimii și bătăile acesteia. Acest procedeu ajută la diagnosticarea bolilor de inimă.

Consultaţie nefrologie

Cu ajutorul consultației nefrologice medicul va depista bolile rinichilor, în vederea tratării acestora. Aceste boli pot să afecteze întreg organismul, astfel că o asemenea consultație aste absolut necesară mai ales în cazul prezenței anumitor simptome.

Consultaţie nefrologie + ecografie

Consultația nefrologică este utilă în depistarea bolilor de rinichi. O primă evaluare constă într-o consultație generală însoțită atunci când e necesar de alte investigații minimale, precum ecografia abdominală.

ECO Doppler aortă abdominală

Ecografia de aortă abdominală este o evaluare care folosește ultrasunete, pentru a oferi imagini precise ale principalului vas de sânge din corp, cu accent pe analiza structurii și dimensiunilor acestuia.

ECO Doppler vascular renal

Ecografia Doppler renală este o evaluare care folosește ultrasunete, pentru a oferi imagini precise ale vaselor de sânge, cu accent pe analiza structurii și dimensiunilor lor.

ECO Doppler vascular aortă + renale

Prin intermediul ecografiei Doppler poate fi măsurat fluxul de sânge din artere sau vene. Acest principiu se aplică atât la ecografia de artere carotide , precum și la ecografiile Doppler ale membrelor inferioare, superioare sau la ecografia Doppler cardiacă.

ECO Doppler vascular carotide

Ecografia Doppler de artere carotide este indicată pentru depistarea aterosclerozei la nivelul arterelor carotide și de asemenea la măsurarea grosimii intime medie care ne permite aprecierea prezenței bolii cardiovasculare la nivelul arterelor coronare și vaselor periferice ale membrelor inferioare.

ECO Doppler arterial inf. sup. unilateral

Ecografia Doppler vasculară se realizează atât pentru sistemul arterial periferic, cât și pentru sistemul venos periferic . Ecografia Doppler arterială oferă informații despre starea arterelor tale, iar Doppler-ul venos despre starea venelor din corpul tău.

ECO Doppler venos inf. sup. unilateral

Ecografia Doppler vasculară se realizează atât pentru sistemul arterial periferic, cât și pentru sistemul venos periferic . Ecografia Doppler arterială oferă informații despre starea arterelor tale, iar Doppler-ul venos despre starea venelor din corpul tău.

Previne, depistează, tratează! Programează-te acum!